ANKARA / ALTINDAĞ - Muammer Şahin Ortaokulu

Muammer Şahin Ortaokulu 16 takım arasında  İlçe 2. si oldu.

Eğitmenimize teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Panomuz

Pi Kahramanları bulundu.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü

8-14 MART BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI

Mrt

Okulumuz, AB Kodlama haftası kapsamında yapılan yarışmalrın başarı ile tamamlanması neticesinde "mükemmellik sertifikası" kazandı.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları çeşitli konuların yer aldığı slaytları arkadaşlarına sundular.

Ock

Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kurulunun yürütmüş olduğu “Sıfır Ceza, Dengeli Ödül ve Sürekli Geribildirim” projesi kapsamında örnek davranış sergileyen  öğrencilerimize aylık olarak düzenlenen ödül törenlerimizin 3.sünü gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kapsamında okulumuz Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. Emniyet güçlerimize ve vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize minnet duyuyoruz ve şehitlerimizi şükranla anıyoruz.