ANKARA / ALTINDAĞ - Muammer Şahin Ortaokulu

03120000000
ÖRNEK MAH. HAZIM KÖRMÜKÇÜ CAD. MUAMMER ŞAHIN ORTAOKULU NO 4A ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
Disiplin ve düzen ile hoşgörü ve özgür düşünmeyi harmanlayarak sürdürülebilir gelişmeyi sağlamak. Öz değerlendirinden uzaklaşmadan, bilim ve teknolojinin olanaklarını kullanarak araştıran, sorgulayan, katılımcı, sorumluluk bilinci olan öğrenciler yetiştirmek. Üst öğretim kurumlarında ve yaşamda başarı elde etmeleri için gerekli eğitim ortamını sağlamaktır.
Misyon
Kendine ve çevresine saygılı, duyarlı, öz güveni gelişmiş, sorgulayan, ulusal çıkarları kişisel çıkarlarından önde gören bireyler yetiştirmek. Türkiye Cumhuriyetine layık, laik, demokratik, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı bir yönetim anlayışıyla şekillenmiş, tercih edilen seçkin öğrencilerinin, mezunlarının, velilerinin ve personelinin bir parçası olmaktan gurur duyacağı bir okul olmaktır.
TÜBİTAK 4006 2020 Bilim Fuarı
Öğretim Şekli :Tekli eğitim
08.30-15.10
Ulaşım
Okulumuza Kızılay´dan Örnek mahallesi otobüslerine binerek ulaşılabilir. Ayrıca Ulus´tan, Altındağ Belediyesinin altından, Sıhhiye Köprüsünün üstünden, Ulucanlar Göz Hastanesi yakınlarından Çinçin dolmuşları ile de ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Çevresinde tiyatro, sağlık ocağı, hastane ve alışveriş yapılabilecek ortamlar da dahil pek çok imkan bulunan bölgemizde çeşitli kurumlara ait lojmanlar ve apartmanlar temel yaşam alanlarıdır.
Okulumuz il merkezi olan Kızılay´a 5,3 km uzaklıktadır.
BASKETBOL, FUTBOL, VOLEYBOL
TÜBİTAK 4006